Vacatures/Stage

Vacature lid CTPaO
Het Samenwerkingsverband (SWV) VO Kop van Noord Holland is het SWV van 9 schoolbesturen voor regulier en speciaal voortgezet onderwijs in de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon, Schagen en Texel. De organisatie zorgt er voor dat de aangesloten scholen ondersteund worden in de uitvoering van de Wet Passend Onderwijs.

De Commissie Toelaatbaarheid Passend Onderwijs (CTPaO) is de onafhankelijke commissie van het SWV VO Kop van Noord Holland, die als taak heeft de toelaatbaarheid van leerlingen tot speciale onderwijsvoorzieningen of individuele arrangementen te bepalen.

Wegens het vertrek van een van de leden, zoekt de CTPaO per 1 september 2019 een lid.

Samenstelling CTPaO
De CTPaO bestaat uit 3 leden met veelal een gedragsdeskundige achtergrond uit regulier of speciaal voortgezet onderwijs. De CTPaO wordt vanuit het SWV ondersteund door een ambtelijk secretaris, tevens onafhankelijk voorzitter, die verantwoordelijk is voor de inhoudelijke voorbereiding en afhandeling van de CTPaO vergaderingen en de uiteindelijke advisering vanuit de CTPaO richting de directeur SWV.

Bevoegdheden en werkwijze CTPaO
De leden van het CTPaO zijn bevoegd alle relevante informatie m.b.t een aangemelde leerling in te zien en te beoordelen. De CTPaO geeft advies aan de directeur SWV met betrekking tot de toelaatbaarheid van de leerling tot het voortgezet speciaal onderwijs of een individueel arrangement. De directeur SWV neemt (gemandateerd door het bestuur) het uiteindelijke besluit.

De CTPaO komt om de twee weken op woensdagmiddag bij elkaar, afwisselend op een locatie in Schagen en Den Helder.

Functie-eisen, benoeming en honorering
Wij zoeken kandidaten:
•    Die beschikken over een academisch werk- en denkniveau, met bijvoorbeeld een (afgeronde) studie psychologie, pedagogiek, orthopedagogiek;
•    Die geen directe binding met of betrokkenheid bij (de scholen binnen) het SWV VO Kop van Noord Holland hebben;
•    Met uitstekende communicatieve vaardigheden;
•    Die beschikken over kennis van het regulier of speciaal voortgezet onderwijs;
•    Die analytisch en onderzoekend zijn, snel tot de kern van de zaak kunnen komen en daardoor de juiste vragen kunnen stellen;
•    Die oog hebben voor pragmatische oplossingen.

Benoeming vindt plaats voor een termijn van 4 jaar en gaat in per 1 september 2019. Een lid van de CTPaO ontvangt een vaste vergoeding van € 500 inclusief BTW per vergadering.

Procedure
Voor meer informatie over deze functies kunt u contact opnemen met de ambtelijk  secretaris/voorzitter van de CTPaO, mevrouw A. Bouma (06 3646 8648). Heeft u belangstelling? Graag ontvangen wij uw cv en motivatie vóór 11 juni 2019 via m.scheltemadeheere@swvknh.nl.

 

Vacature Assistent-begeleider ondersteuningspunt
Werk je graag met pubers? Ben je administratief sterk? Gaat je hart sneller kloppen van het motiveren van jongeren? En werk je graag in een klein team? Dan is het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs (VO) Kop van Noord Holland op zoek naar jou!! Wij hebben namelijk per 1 september een tijdelijke vacature voor een assistent-begeleider op onze locatie Regius College Oranjelaan in Schagen. Het Samenwerkingsverband (SWV) VO Kop van Noord Holland is het SWV van 9 schoolbesturen voor regulier en speciaal voortgezet onderwijs in de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon, Schagen en Texel. De organisatie zorgt er voor dat de aangesloten scholen ondersteund worden in de uitvoering van de Wet Passend Onderwijs. Deze ondersteuning vindt plaats binnen het ondersteuningspunt (OSP) op de school en heeft betrekking op de begeleiding van leerlingen, het ondersteunen van de OSP begeleider en het uitvoeren van administratieve en verzorgende taken. Voor een uitgebreide functiebeschrijving en achtergrondinformatie over het SWV, kun je kijken op de website van het SWV (vo.swvkopvannoordholland.nl).

We hebben de volgende vacature:
Regius College Oranjelaan, Schagen: 0,4 fte (2 dagen) tijdelijk, per 1 september tot 20 december 2019

De tijdelijke functie betreft vervanging in verband met zwangerschap. Voor deze vacature geldt dat het een onderwijsondersteunende functie is in schaal 6 conform de cao VO. Heb je minimaal MBO werk- en denkniveau en ben je administratief sterk en vlot? Heb je een positieve, flexibele instelling, affiniteit met de doelgroep? Ben je in staat te werken met een persoonlijk ontwikkelingsplan voor leerlingen en weet je goed om te gaan met leerlingen die een bijzondere aanpak nodig hebben? Stuur ons dan jouw motivatie en uitgebreid CV, zodat wij een goed beeld van je kunnen krijgen.

Je kunt je digitale sollicitatie (t.a.v. Myrthe Scheltema de Heere, directeur SWV VO Kop van Noord Holland) mailen naar info@swvknh.nl. Uiterlijk 6 juni 2019 willen we graag jouw sollicitatie ontvangen. Daarna laten we zo snel mogelijk weten of we met jou een eerste selectiegesprek te hebben. Deze gesprekken staan gepland in week 24 en zullen plaatsvinden in Schagen.

 

Deze vacatures worden tegelijkertijd intern binnen het SWV, binnen de aangesloten scholen, als extern uitgezet. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld!